Маслен радиатор Diplomat DPL-OFR2514T, 2500 W, 11 ребра, таймер Преглед отблизо

Маслен радиатор Diplomat DPL-OFR2514T, 2500 W, 11 ребра, таймер

DPL-OFR2514T

Нов продукт

70 Артикула

115,00 лв с вкл. данък

Повече информация

Описание

Oптимален комфорт и ефект 

Маслените радиатори са пълни с минерално масло, което акумулира топлината от електрическия нагревател. Маслото е добър проводник на топлината, който осигурява оптимален и постоянен топлинен комфорт. Реотаните на радиатора нагряват маслото, то нагрява ребрата, които пък нагряват въздуха в помещението. Не изгаря кислорода в помещението.

Ключови предимства

Радиаторът Diplomat съчетава по-голяма повърхност на топлоотдаване благодарение на  ребрата си, които са конструирани да създават максимален топлинен ефект. Топлият поток  се разпространява по-бързо и отдава топлината в помещението.

Пълна безопасност

Масленият радиатор по принцип много трудно може да причини пожар. Тези устройства са признати за най-безопасните електрически отоплителни уреди.

Енергоспестяване, без да се спестява от ефекта

Маслото много по-бавно изстива и поддържа по-дълго желаната температура. Маслените радиатори излъчват лъчиста енергия – отчасти те затоплят и предметите в стаята, а не само въздуха.

Колкото повече, толкова повече

Маслените радиатори доста бързо нагряват помещението, но това зависи и от броя на ребрата им – колкото те са повече, толкова по-ефективно ще е отоплението.  Както при всеки електрически уред, и тук е важно да има терморегулатор.Вграденият терморегулатор осигурява удобна настройка и поддръжка на желаната температура

Безшумна работа

В сравнение с климатик или вентилаторна печка този уред е  много-безшумен. При него има по-дълго топлоотдаване – поради начина си на работа радиатора продължава да топлоотдава дори след като е изключен. Полза: можеш да го изгасиш, като си легнете да спите и той ще продължи да поддържа комфортна температура докато заспите.

Подходящ за:

Стаи , в които се спи, защото е безшумен – детски стаи, спални, стаи за гости. Не завихря въздуха – подходящ е за стая, в която има алергични хора или пък малки деца.

Подходящ е за отопление на стаи, в които живеят възрастни хора.

Стаи в къщи за гости

Хотели

Офиси

Аксесоари

Крачета, които са в комплекта, може да бъде позициониран навсякъде. Леснопреносим, може да го вземете с вас.

Таймер и икономия

Включване на определени интервали през нощта, благодарение на таймера – така се плаща  по-евтин ток и се поддържа предварително зададена температура. Не изгаря кислород от стаята.

 


Характеристики

– Мощност [W] – 2500
– Ребра – 11 броя
– 3 степени за отопление
– Терморегулатор
– Регулируем термостат (автоматичен контрол на температурата)
– Дълготрайно работно масло разпръскващо топлината
– С колелца
– Безшумна работа
– Място за съхранение на захранващия кабел
– 24 часов таймер
– Гаранция: 2 години