Дамски парфюм Salvatore Ferragamo Incanto Shine EDT 50, 100 ml

Нов продукт

180 Артикула

50,00 лв с вкл. данък

Повече информация

Плодово-цветен весел и безгрижен ароматен коктейл, съставен от нотки ананас, бергамот, розов божур, фрезия, праскова, кедър, кехлибар, мускус.
Incanto Shine подчертава женствеността, а жената, носеща този аромат се превръща в неустоима и чувствена на мъжките сърца.


Парфюма Salvatore Ferragamo Incanto Shine появява на парфюмерийната сцена през 2007 година. Идеята му е да пресъздаде по уникален вълшебен начин цветна градина, в която всяка дама да се почувства женствена, красива и грациозна. Той е магнетичен и действа като опияняващ еликсир, върху мъжките сетива, а дамите обгръща в невидим очарователен воал на съблазън.
В уханието Salvatore Ferragamo Incanto Shine могат да се доловят плодови и цветни акорди. Той е парфюм предназначен за младите, весели и енергични девойки. Salvatore Ferragamo Incanto Shine е за жените, които обичат да мечтаят, да се забавляват и да се впускат в предизвикателствата на живота с широко отворени обятия.
Salvatore Ferragamo Incanto Shine подхожда и на улегналата съвременна дама, която знае, какво иска от живота. Той е подходящ за всяка лейди, която обича чистотата, свежестта и пъстротата от природата.
Парфюма Salvatore Ferragamo Incanto Shine лъха с големи дози радостни нюанси идващи от комбинацията на прасковена градина, сок на ананас, нежно великолепие от божур, всичко подправено от бял ориенталски кедър.
Salvatore Ferragamo Incanto Shine съдържа комплекс от цветно фруктови ухания, които го правят романтичен и подходящ за този тип жени.
SalvatoreFerragamoIncantoShine е много подходящ аромат за слънчеви летни и пролетни дни.Зарежда с позитивизъм, енергия и сила. Това определение обаче не значи, че в зимните месеци не може да се носи. Той идеално приляга на веселия нрав на дамите, дори, когато са увити в шапка, шал и ръкавици.
Salvatore Ferragamo Incanto Shine е парфюма за жени, които ще ви впусне в страхотни цветни приключения по въображаемата дъга ще ви пренесе в приказни светове и ще разтовари от забързаната динамика на деня.
Salvatore Ferragamo Incanto Shine е подходящ за дневно облекло, може да се носи ежедневно, на парти, среща с приятели или в семейна обстановка.
Той е идеално предложение за неофициални срещи.
Флакона е в страхотна цветна комбинация, поместила цветовете на дъгата. Също както самият парфюм, така и бутилката зарежда с радост, позитивизъм и много настроения. Предлага се в размер от 30, 50 и 100 мл.
Рекламното лице на кампанията Salvatore Ferragamo Incanto Shine е модела Бианка Балти.