НАНО продукт за Стъклени повърхности и предното стъкло на автомобила

nano5

Нов продукт

Нано покритието не само защитава предното стъкло, но и го прави много гладко и по-малко податливо на замърсявания, а при дъжд спомага за намаляване на използване на чистачките в градски условия. При извънградско и магистрално каране със скорост над 70км/ч практически прави чистачките напълно излишни.

Повече детайли

10 Артикула

57,00 лв с вкл. данък

Повече информация

Швейцарски нано продукт Ceracoat ™ Грижа и Защита на Прозорци и Стъклени повърхности е продукт за всички повърхности от стъкло, прозорци, огледала, стъклени мебели и др. Ceracoat ™ Грижа стъкло е много дълготраен, не абсорбиращ, защитаващ повърхността.
Продуктът ще защити всички Ваши стъклени повърхности(прозорци, огледала, също лавици и мебели от стъкло в банята) и стъклата на автомобила, които стават отблъскващи за течност, прах и мръсотия.

Уникален нано продукт с много широка сфера на приложение ( автомобили, камиони, автобуси и всякакви стъклени повърхности ) и функционалност през всички сезони като защитава предното стъкло на автомобила от дъжд, лед, киша, кал и насекоми.

Начин на употреба: Повърхността трябва да е чиста и суха.
След почистване с препарат съдържащ алкохол, изплакнете с вода и подсушете.
Напръскайте със спрея по повърхността(малко количество е достатъчно) и полирайте до сухо с попивателна хартия, микрофибърна хартия или микрофибърна кърпа.
Изчакайте около 1 час преди контакт с вода. Това ще Ви даде най-добри резултати за много дълготрайна защита.
Разход: 200мл е достатъчен да покрие 20-50 кв.м. и ще ви стигне за няколко години.

Почистване след третиране с препарата: Прах, течност и замърсяване са много лесни за отстраняване, като се използва само вода или мокра кърпа.
След третиране с нано продукта дъждът ще мие вашите стъкла на автомобила и прозорци на дома!
Препарата се нанася при температура на въздуха от +5 градуса до +25 градуса.

Не тъкрайте!

Третирането е ефективно от 6 до 12 месеца.