Дамски парфюм Gucci Flora by Gucci EDP 30 ml Преглед отблизо

Дамски парфюм Gucci Flora by Gucci EDP 30 ml

Gucci Flora by Gucci EDP

Нов продукт

90 Артикула

82,00 лв с вкл. данък

Повече информация

Микс от роза и османтус, балансиран от цитруси и божур, разбужда момичето във всяка жена, с единствено желание да се отдадете на любовта.


Връхни нотки: цитруси, божур
Сърдечни нотки: роза, османтус
Базисни нотки: пачули, сандалово дърво


През 2009 модната къща Gucci представи година своето великолепно ново допълнение в линията си "Flora by Gucci", вдъхновен по едноименната серия от аромати.
Новият женски парфюм се явява като смес от цитрус и божур, където аромата се допълва от роза със сладка основа напачули и сандалово дърво. А те от своя страна му придават изтънчен вид, далеч от традиционния флорален парфюм.
За първи път на сцената серията "Flora" е представена в черен и бял формат.
"Flora by Gucci" е въплъщение на образа на жената, в цялата й прелест и същност. Тя е дамата, която е елегантна, изискана, непредсказуема и чувствена.
Стартирайки през 2009 г. Flora by Gucci се явява като цветен аромат, който е предназначен за по-млади дами. Почитателките на GUCCI се прехласват по интензивната версия Flora.
Със същността си Flora помества цветно плодовата комбинация на аромати зареждащи като младостта, романтиката и оптимизма. В основата са вмъкнати допълнителни нотки от зелените нюанси и цитрусовите ухания. Тук осезаемо се усеща акорда на сочни плодове и божур. В базата, за която е ясно, остава не променена са типични мандарината, лимона, бергамонт, розов пипер и сандалово дърво. Със сърцевината уханието се допълва от османтус и роза. Със силен ярък и блестящ стил Flora действа освежаващо и лъчисто.
FlorabyGucci е не само ново и модно ухание, но и доста интригуващ дамски аромат, за които Gucci,предвижда да подходи на младото поколение.
Името, което ръководи управлението по създаване на ароматната течност е обаятелната Фрида Джианини. Тя е директора на Gucci с иновативни и креативни идеи. Парфюма Flora е наречен на прочутият едноименен принтна колекцията от 1966. За да бъде пресъздаден десен а по “хастара” на флакона на дамски парфюм, дизайнерката играе решаващата роля. Израза в него силно напомня носталгията по страст и чувствата спотаени в резултат от нещо,тепърва предстоящо. Gucci си запазва марката, която силно се откроява и отцепва на цялата парфюмерия.
В синхрон с множество цветя и пеперуди вмъкнати като нежни детайли от черно и златно представляващи фин кант на кутията, придават още по-стилна и изискана нежност и елегантност на опаковката. Бутилката е шестоъгълна, а на гърлената й част изпъква декорация от черна панделка със златисти топчета. Floraна Gucci е уникално творение от поредицата, която подсказва за романтиката, чара и обаянието на всяка дама.
Парфюма е създаден за всяка модерна, изискана, сантиментална дама, която крие стаена дива стихия в душата си. За този аромат можем да кажем, че е един нестандартен и нетипичен микс от букета на рози, божури, цитруси и османтус, който, събужда момичетата, чрез подтик към неспирно желание да се отдадат на една страст и луда любов. Напълно подходящ аромат за романтични свещи и приглушена светлина.
Подходящо ухание, което добре допълва тоалета на всяка жена, както в ежедневието, така и за по-специални поводи.
Предлага се в разфасовки от 30, 50 и 75 мм.
Негово модно лице е Аби Лий.