Преса за коса Bravissimo HS7024, керамично покритие, индикаторна лампа, 35 W Преглед отблизо

Преса за коса Bravissimo HS7024, керамично покритие, индикаторна лампа, 35 W

Bravissimo HS 7024

Нов продукт

Плочи с керамично покритие.
Индикаторна лампа.
Гаранция: 2 години.

– Мощност [W] – 35

Повече детайли

90 Артикула

15,50 лв с вкл. данък

Повече информация

Описание

Една страхотна преса може да бъде винаги с вас при пътуване, при спортуване, когато сте навън или където и да сте. Тя е изключително удобна. Използва се за изправяне, оформяне на бретон или къси прически. Бързо загряваща, удобна и лека, подходяща за пътуване. Стилни, разчупени и класически прически – с няколко движения с пресата!
Технология, която придава блясък и обем на вашата коса. Използвайки този уред вие сте защитени от колебанията на времето отвън.

Свобода на действие и творчески елемент

Дава свободата да оформите най-модната прическа за всеки случай, като при това се грижите за косата си. Компактна за пренасяне, и удобна за хващане, тя е подходяща за едро начупване, ситно начупване и изправяне на косата. Оформя косата с дълготраен ефект.

Керамично покритие

Керамичното покритие на плочите се грижи нежно за косъма и предпазва косата от изсушаване от високите температури.  Помага за оформяне на прическата в идеален външен вид и гарантира запазване здравината  на косъма.

Удобства и аксесоари

Удобна за употреба по всяко време. Разполага с индикаторната лампа за удобство при работа. С дълъг кабел и бутон за включване/изключване за повече удобство.

Заключване на дръжката

Пресата за коса има механизъм за заключване. Разположен в основата й, той заключва плочите, като прави съхранението бързо и лесно и помага за предпазване на пресата от повреда по невнимание. Подходяща за носене при почивки, стажове, бригади. Използва се често от ученички и студентки, млади жени, искащи бърз ефект на добра цена.

 


Характеристики

– Плочи с керамично покритие.
– Индикаторна лампа.
– Гаранция: 2 години.
– Мощност [W] – 35