Детска лятна количка Jerry

Нов продукт

Продуктът е предназначен за деца от 6 - 36 месеца, с тегло до 15 кг.

Повече детайли

160 Артикула

94,88 лв с вкл. данък

Повече информация

Предните колела са изключително маневрени, въртящи се на 360°, за осигуряване на максимален комфорт по време на движение.  Задните колела са с едноточкова спирачка, за едновременна фиксация и на двете колела.

Количката е с 5-точков предпазен колан за по - голяма безопасност на Вашето бебе. Предпазният борд има бутони за лесното му демонтиране. 

Гръбчето на седалката предлага различни степени за изправено/полулегнало положение, а поставката за крачета също може да се регулира до няколко степени.

Тази лесно и бързо сгъваема количка е с кошче за багаж, с товаримост до 2 кг., както и с пришит допълнителен джоб на сенника на количката, с цел улеснение на родителя.

Сенникът е с тристепенна регулация, с опция за напълното му сваляне, като на него има и пришито прозорче, през което майката спокойно може да наблюдава детето. 

Голямо предимство на тази количка е изключително дългият сенник, който може да предпази детенцето и от най-упоритите слънчеви лъчи, а леката й рамка ще улесни дългите разходки по време на летните месеци.

Характеристики

  • 6.5 кг
  • 47x75x101 см
  • 28x23x98 см