Дамски парфюм Chloe EDP 75 ml Преглед отблизо

Дамски парфюм Chloe EDP 75 ml

Chloe EDP 75

Нов продукт

89 Артикула

149,00 лв с вкл. данък

Повече информация

Нежен, пролетен полъх, въплътен в аромата на Chloe, с дизайн на флакона отразяващ френската модна линия. Вдъхновяващ, будещ желание за живот. Аромат базиран на розата в допълнение с нотки на амбра, полска лилия, мед и кедрово дърво.


Парфюмът Chloe от дизайнерска къща Chloe е дамско ухание, представено като модерна интерпретация. Той е парфюм, създаден за ценители на пролетната свежест, уханието на природата и магнетизма от съчетани благоуханни нотки.
Стартира на пазара за парфюми през 2008 година. Негови създатели са Амандин Мари и Мишел Алмарак.
Аромата на Chloe edp е за жените със свободен дух, женствен стил, нетрадиционни схващания. Той говори сам по себе си благодарение на момичешкият подход за изразяване.
В акордите му могат да се доловят цветните аромати на градината, свежестта на природата и красотата на нежността. Във Върховните нотки са включени композицията на божура и фрезията. За сърцевините нотки, важна роля оказват розата, момината сълза, магнолията. В основата му са застъпени елементи на кедър и кехлибар.
Симфонията от всички цветни нюанси експертно играе, преливайки се един срещу друг. Те са способни да съблазняват околните, като провокират сетивата на публиката.
Аромата на Chloe edp е едновременно елегантен и тай в същността си смелостта на новото време.
Chloe edpе много гъвкав. Създаден е и предназначен за ежедневна употреба. Много подходящ е за уникален подпис на дамата, която го почувства истински.
Нежността на розата с присъщата й френска елегантност са това, което прави аромата така изтънчен и божествен. В него гениално са събрани леки, меки, елегантни и съблазняващи аромати. Основната функция остава и запазена марка за пленителността му есенциятае комбинация от флорални нотки, които преливат и акцентират с божур, личи и пролетното ухание от фрезия. За въздушните и кокетни нотки е характерно препращането по пътя на неподправеното и неподражаемо ухание.
CHLOE EDP е един страхотен парфюм за любители на колоритни аромати.
Той е страстен, изпълнен с много женственост. Напомня за цветна градина отрупана с приятни, млади цветове. Всичко обгърнато с нежността и чувствата на приятен лек мирис от превъзходен парфюм.
Новата едноименна серия Eau De Parfum от Chloe е отклонение от популярната тубероза и в съчетание на едно и също име. Всичко спотаено и побрано в много светлина и свеж. Още съблазнителност,сила и хладнокръвие на аромат, Chloe не отстъпва по нищо на своите събратя.