Часовници Casio

Всички часовници са оригинални Casio, сертифицирани от фирмата производител и се предлагат с две години гаранция. Моделите са стилно опаковани в оригинални кутии с надпис на Casio.

Часовници Casio Няма продукти в тази категория.

Подкатегории

 • Casio G-Shock

  G-Shock са серия часовници, произвеждани от Касио и създадени да издържат високи механични натоварвания. Часовниците са с изцяло течнокристален дисплей или комбинация между циферблат и течнокристален дисплей.

 • Casio Baby-G

  Спортните дамски часовници Casio Baby-G се отличават с удароустойчива конструкция, функционалност и висока степен на водоустойчивост от 10 bar и 20 bar. Дизайнът на часовниците е подчертан с изцяло женски цветове като бяло, розово, лилаво, червено и др. Всеки часовник Casio Baby-G е поставен в специална маркова метална кутийка с емблемата на серията Baby-G.

 • Casio Edifice

  Марката Casio Edifice се появи през 2006 г. като универсална линия часовници, чийто уникален дизайн ви позволява да ги комбинирате както със спортно, така и класическо облекло.

 • Casio Sheen

  Мъжки дамски и детски часовници Sheen.

  Гаранцията на Casio е стандартна 2-годишна. Моделите са стилно опаковани в оригинални кутии с надпис на Casio.

 • Pro Trek

  Вижте новите модели часовници Pro Trek на супер цени! Безплатна доставка за цяла България! Мъжки дамски и детски часовници Pro Trek

 • Wave Ceptor

  В секцията Casio Wave Ceptor са събрани модели от сериите Edifice, G-Shock, Pro Trek и всички модели на марката Касио с автоматично коригиране на точността. В радиосверяемите часовници Casio е внедрена разработената от марката технология Wave Ceptor за приемане на радиосигнал от шестте трансмисионни кули Multi Band 6. Някои часовници с радиоконтрол Casio Wave Ceptor са в комбинация с друга високотехнологична иновация Tough Solar, която осигурява работата на часовника чрез соларна батерия.

 • Casio Collection

  Това са часовници с класически и спортни дизайни с метален или пластмасов корпус. С атрактивнa но също така и с стилна визия на разумна цена. За: Мъже и жени искащи да са елегантни или спортни.