Дамски парфюм Tom Ford White Patchouli EDP 50 ml Преглед отблизо

Дамски парфюм Tom Ford White Patchouli EDP 50 ml

Tom Ford White Patchouli 50

Нов продукт

90 Артикула

149,00 лв с вкл. данък

Повече информация

Ароматни нотки: бели цветя, божур, пачули, роза, жасмин, кориандър, семена мускус.


Парфюмът Tom ford white pachuli е дело на Givaudan. Познат и сходен, представен като идеално допълнение е с Черна Орхидея, Black Orchid.Това личи в самият дизайн на флаконите.Тяхната реклама е представена в черно и бяло. Отличаваща индивидуалността и стилът на всекиедин.
Създателят им Tom Ford има много богата и пъстра кариера.Бил е актьор, режисьор и моден дизайнер. Към днешна дата има издадени около тридесет аромата за жени и мъже. Творенията му са свързани с приятна класика, сътворени и пренастроени са да отразяват модерните времена.Tom Ford е за хората,които обичат стила, дизайнерското изпълнение и разумната цена.
Уханието на Tom Ford white pachuli се появява на пазара в 2008 година. Неговият създател решава да заложи на комбинацията между пачули и бели цветя. Другите нотки, които добавя в него са бергамонт, божури други есенции от природата, които внасят хармонията в духа и тялото на притежателките му.
В началните нотки започва леко пикантен, с голяма дозанежност и подправки на бергамот и кориандър. Те идеално са допълнени от бял божур, а той се смесва с останалите аромати, за да се съхрани до самият финал. За бялото пачули е характерна нотката налукс и красота.В цветното сърце се съдържа свеж аромат на роза, примесен от жасмин и с мек деликатен мускус и хибискус. Като най-важен елемент на пачулито, което е и основа, а интензивността му се долавя на всички нива, комбинацията е невероятна. Пачули добре се комбинира с нюанси от дървесина и благороден тамян. От пачулито идва тази ненаситна и изключителна дълготрайност на приятен и оригинален аромат, траещ през цял ден.
Дамското нежно ухание Tom ford white pachuli.
Рекламата на аромата е заснета от Мерт Алас и Маркус Пигот, а заобразана Tom ford white pachuli е избрана певицата Ерика Баду.
Флакона на бутилката на Tom ford white pachuli е със стандартния и познат дизайн на Tom Ford. Стъклената бутилка е без остри ръбове, има елегантна форма, класическа визия и е изработена от бял материал.В нея е стаен стила и силата от White Patchouli.